Bursa'da özel bir hastanede görev yapan evli ve 2 çocuk babası Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Vural Akkoç, bu sabah işe gitmeyince arkadaşları merak etti. Dr. Akkoç'a telefondan ulaşamayan arkadaşları, kendilerinde bulunan numaradan eve temizliğe giden kapıcının eşini aradı. Merkez Nilüfer İlçesi Cumhuriyet Mahallesi Damla Sokak Nirvan Sitesi'nin 2'nci katındaki eve giren kadın, Dr. Akkoç'u dairenin girişinde ölü buldu.

İngilizce öğretmeni olan eşi Ayla Akkoç'un önceki gün İngiltere'ye öğrenci kafilesi götürmesi nedeniyle evde yalnız kalan Dr. Vural Akkoç'un kalp rahatsızlığı bulunduğu belirtildi. Kalp krizi sonucu öldüğü sanılan Dr. Akkoç'un en son dün akşam saat 19.00 sıralarında eve girerken görüldüğü belirtildi. Dr. Akkoç'un kesin ölüm nedenin belirlenmesi için cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Hayvansever kişiliği ile de tanınan ve geçen aylarda çalıştığı hastanenin bahçesinde bacakları kırık kediyi tedavi ederken görüntülenen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Vural Akkoç'un ölümüyle ilgili soruşturmaya başlandı.



BC(FK/CK)