Kaza saat 08.45 sıralarında Şile yolu Madenler mevkiinde meydana geldi. Kullandığı 34 ZY 6082 plakalı otomobille otomobille Çekmeköy’den Ümraniye yönüne ilerleyen Sedef Gezmiş, viraja hızlı girince kontrolü kaybetti. Yol kenarındaki bariyere çarparak yan yatan otomobilin airbagleri açılırken, Sedef Gezmiş koltuk ile direksiyon arasında sıkıştı.

Kazayı gören diğer sürücüler araçlarından inerek yardıma koştu. Vatandaşlar yaralı sürücüyü sıkıştığı yerden kurtaramayınca itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. Önünde olan kazayı görerek yardıma koşan İbrahim Cantepe isimli sürücü de Sedef Gezmiş’le konuşarak moral vermeye çalıştı. Cantepe, kadın sürücünün ricası üzerine cep telefonundan nişanlısı Fatih Terbiyeli’yi arayarak kazayı haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, sıkıştığı yerde hareket edemeyen Sedef Gezmiş’e boyunluk takıp, serum verdi. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yerinden oynamaması için otomobili bariyere sabitledikten sonra kurtarma çalışmalarına başladı.Yarım saat süren çalışmalar sonucu Sedef Gezmiş, sıkıştığı yerden otomobilin bagaj kısmından çıkarıldı.

Sedef Gezmiş, sedyeye konulduktan sonra ambulansa bindirileceği sırada, nişanlısı Fatih Terbiyeli kaza yerine ulaştı. Sedyedeki nişanlısına koşan Fatih Terbiyeli, nişanlısının elini tutarak ambulansa kadar eşlik etti. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Sedef Gezmiş’in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.


(BB) (FOTOĞRAF)