Görev yaptığı MAKÜ Eğitim Fakültesi'ne giden Zeki Özer'in kullandığı 15 AS 447 plakalı otomobil, bugün saat 08.00 sıralarında Manastır Kavşağı'nda, Emre Akkeçili yönetimindeki 06 KBG 65 plakalı kamyonetle çarpıştı. Ardından refüje sürüklenen otomobildeki Özer, ağır yaralandı. Ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne götürülen Özer, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi. Kamyonet şoförü polis ekiplerince gözaltına alındı.

MAKÜ'DE TÖREN DÜZENLENDİ

Evli ve 2 çocuk babası Özer için MAKÜ Eğitim Fakültesi'nde tören düzenlendi. Törene, Özer'in ailesi, yakınları, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Saatcı, Burdur Belediye Başkanı AK Partili Sebahattin Akkaya, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Prof. Dr. Mustafa Saatcı, nadide ve müstesna bir kişiyi kaybetmenin acısını yaşadıklarını söyledi. Hiçbir söz ve hiçbir tesellinin bu acıyı azaltmayacağını belirten Prof. Dr. Saatcı, "Zeki hocamız kendisiyle, çevresiyle ve bütün insanlıkla barışık, nadide bir insandı. Yeri hiçbir zaman doldurulmayacak, unutulmayacak, unutturmayacağız. Yetiştirmiş olduğu öğretmenler, Türk Milli Eğitimi'ne hizmet ettiği müddetçe yaşayacak" dedi. Cenaze töreninde Özer'in öğrencileri gözyaşı döktü. Özer'in cenazesi buradaki töreninin ardından Ulu Cami'de ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.