İstek Vakfı Okulları yönetimi, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan’ın girişimleriyle Edirne’deki dar gelirli öğrencilere yeni yıl hediyesi vermek için proje başlattı. Proje kapsamında öğrencilerin verdiği paralarla kıyafet, ayakkabı ve okullar için laboratuvar malzemeleri alındı. Alınan malzemeler, 2 kamyona yüklenerek Edirne’ye getirildi. İstanbul’dan gelen 40 öğrenci ve öğretmen, Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan ile birlikte maddi durumu iyi olmayan ve daha önce belirlenen Cumhuriyet, Mimar Sinan, Fevzipaşa, Mustafa Necati, Meriç ilköğretim okullarını ziyaret etti. Burada öğrenciler ve okul yöneticileri, hazırlanan hediyeleri öğrencilere verdi.

Edirne Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, İstek Vakfı Okulları'nın Edirne'deki Mimar Sinan, Cumhuriyet, Meriç, Fevzipaşa ve Mustafa Necati ilköğretim okullarının eksiklerinin giderilmesine katkı sağladığını söyledi. Özcan, "Sosyal sorumluluk anlamında güzel bir örnek sergilendi. Her öğrencinin ismiyle hazırlanmış ve içinde botu, montu, eşofman takımı, çorabı ve atkısının bulunduğu hediye poşetleri var. Bunun haricinde bazı okulların spor ve kırtasiye malzemesi ihtiyacı da vardı. Bunlar da karşılandı" dedi.

İstek Okulları Genel Müdürü Ali İhsan Özyazgan, Edirne'deki okulların sosyal desteğe ihtiyacı olduğunu öğrendiklerinde harekete geçerek konuyu öğrencilerine duyurduklarını söyledi. Özyazgan, "Öğrencilerinin desteğiyle Edirne'deki öğrencilerin ve okulların tüm isteklerini karşıladık.Bu hediyeleri dağıtmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bundan sonra da sosyal sorumluluk projemiz ilçe bazında devam edecek'' diye konuştu.



FK(LK/BT)