Mustafa Abdurrahman Şimşek'in hayatı, 2004 yılında 17 yaşında liseye gittiği sırada kabusa döndü. Yumuşak doku kanserine yakalanan Mustafa Abdurrahman Şimşek, gördüğü kemoterapi ile radyotepi tedavisinin ardından yan etki olarak bu kez lösemiye yakalandı. Üniversite eğitimini yarım bırakmak zorunda kalan Mustafa Abdurrahman Şimşek için arkadaşları, uygun iliğin bulunması için kan verme yarışına girdi. Ayrıca sadece İstanbul ve Ankara'da bulunan ilik bankasının İzmir'de de kurulması için kampanyalar düzenlendi.

ÖKSÜRÜK KRİZİNE GİRDİ

Tedavi gördüğü Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde sağlık durumunda da düzelme umutları yaşanan Mustafa, bugün, kaptığı enfeksiyonun da etkisiyle öksürük krizine girdi. Kriz sırasında da aort damanının patlamasıyla hayatını kaybetti. Mustafa için doktorların çabaları da yetersiz kaldı. Acı haberi alan yakınları ve arkadaşları büyük üzüntü yaşadı.

HALUK LEVENT'LE BULUŞAMADI

Mustafa Abdurrahman Şimşek'in, sevdiği şarkıcılardan Haluk Levent'le dün telefonla konuştuğu ve bugün hastanede görüşmek üzere randevulaştıkları öğrenildi. Arkadaşları, Haluk Levent'in, hastanede mini bir konser verme sözü verdiğini dile getirdi. Ancak bu buluşma gerçekleşemedi. Mustafa Abdurrahman Şimşek'in cenazesi, bugün ikindide toprağa verilmek üzere, memleketi Afyonkarahisar'ın Dazkırı İlçesi'ne götürüldü.