Kaza, Kennedy Caddesi’nde Ataköy'den Bakırköy istikametinde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 34 JML 27 plakalı motosiklet sürücüsü karşıdan karşıya geçmeye çalışan Büşra Çelik’e çarptı. Çarpma sonucu motosiklet sürücüsü hayatını olay yerinde kaybetti. Çarpmanın etkisiyle genç kız olay yerinde yaklaşık 100 metre sürüklendikten sonra kaldırıma çarparak durabildi. Çevrede kazayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri hayati tehlikesi bulunduğu öğrenilen Büşra Çelik’e ilk müdahaleyi yaparak Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kaza yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri kaza hakkında soruşturma başlattı.


GENÇ KIZIN DURUMU AĞIR

Büşra Çelik’in arkadaşı olduğunu söyleyen Mehmet Ermez, hızlı giden bir motosikletin çarptığını belirterek, “Büşra arkadaşım karşıdan karşıya geçerken, motosikletli sürücü hızlı bir şekilde çarparak, Büşra’yı sürüklemeye başladı. Ancak kaldırıma çaparak durabildiler. Büşra hemen hastaneye kaldırıldı durumunun ağır olduğunu öğrendik, motosiklet sürücüsü ise gördüğünüz gibi" dedi.


PARMAK İZİNDEN KİMLİĞİ BELİRLENECEK

34 JML 27 plakalı motosikletin sürücüsünün üzerinden ehliyet, ruhsat ve kimlik belgesi çıkmayınca kaza yerine gelen olay yeri ve inceleme ekipleri motosiklet sürücüsünün elinden parmak izlerini alarak kimliğini belirlemek için çalışma başlattı.

ÇK (ET)