Merkez Seyhan İlçesi'nin Çınarlı Mahallesi'nde bulunan bir unlu mamullere 13 Ocak gecesi gelen kimliği belirsiz 2 kişi, işyeri çalışanını bıçak ve kırık bira şişesiyle tehdit edip kasadaki 20 lirayı gasp etti. Şans eseri işyeri çalışanının arkadaşlarının olay yerine gelip müdahale etmesi üzerine gaspçılar olay yerinden kaçtı.

İşyerinde bulunan güvenlik kameraları kayıtlarını inceleyen Gasp Bürosu ekipleri, zanlıların boynunda taraftarı oldukları takımın atkısı olduğunu belirledi. Taraftar dernekleri ve kulüple temasa geçen ekipler, eşkali değerlendirerek şüphelilerden birinin Mehmet Işıtıcı olduğunu belirledi. Mehmet Işıtıcı, önceki gün Güven Timilerince yakalanarak gözaltına alındı.

Gasp Bürosu'nda sorgulanan Mehmet Işıtıcı olayın meydana geldiği gün, taraftar derneğinden tanıdığı Engin T. ile birlikte alkol aldıklarını, ardından da maç bileti almak istediklerinde paralarının kalmadığını fark ettiğini söyledi. Bilet alabilmek için de gasp yaptığını itiraf eden Işıtıcı, "Alkollüydüm, ne yaptığımı hatırlamıyorum" diye ifade kullandı.

Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Işıtıcı tutuklanırken, olaya karışan Engin T.'nin yakalanması için çalışma sürüyor.



FK(OA/BT)