Olay, geçen çarşamba saat 04.00 sıralarında Marmara Ereğlisi Kamaradere Mahallesi'nde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Çalıntı olduğu belirlenen lüks otomobille akaryakıt istasyonuna gelen kar maskeli 3 kişiden biri otomobilde beklerken, diğer ikisi ise nöbetçi olan pompa görevlisinin uyuduğu sırada marketin kapısını zorlayarak içeri girdi. Kasanın olduğu alanda yaklaşık 7 bin liralık sigaraları toplayan ve bir poşete dolduran soyguncular, kapıda bekleyen otomobile binerek uzaklaştı. Hırsızlık benzin almak için gelen başka bir otomobilin sürücüsünün kulübesinde uyuyan pompa görevlisini uyandırmasıyla ortaya çıktı.

KAPIYI 30 SANİYEDE AÇTILAR

İşyerinin üç güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, soyguncuların market kapısını 30 saniyede açarak içeri girdikten sonra kasa ve çevresindeki reyonlarından topladıkları sigaraları poşete doldurarak lüks otomobille kaçtığı görüldü.

AYNI GECE 3 SOYGUN DAHA YAŞANDI

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürürken, aynı gece Çorlu, Çerkezköy ve Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’nde üç akaryakıt istasyonun daha aynı yöntemle soyulduğu belirlendi.



ÖT(LK/CK)