Saat  08.30 sıralarında meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Tamirci dükkanında çalışan 16 yaşındaki  çırak Yusuf B., dükkanda yalnız olduğu sırada içeriye Emrah U., (22) geldi. 7 ayrı suçtan sabıkalı olduğu öğrenilen Emrah U., dükkanda yalnız olan Yusuf B.'yi önce dövdü ardından kemerle el ve ayaklarını bağladı. Çırağı etkisiz hale getiren zanlı daha sonra dükkana tamir için bırakılan 41 TC 026 plakalı otomobille dükkandan ayrıldı. Dükkan sahipleri dükkana geldiklerinde çırağı, elleri ve ayakları bağlı görünce hemen polisi aradı. Olay yerine gelen polisler otomobille kaçan zanlının İstanbul'a gitme ihtimali üzerine İstanbul polisine haber verdi. Tamirde olan otomobilin ön tamponunun ve plakalarının yerinde olmadığı bilgisini alan İstanbul polisi, tedbirlerini alarak çalışma başlattı.




LASTİĞİ PATLAYINCA YAKAYI ELE VERDİ

Polisin tahmini üzerine çaldığı otomobille İstanbul'a gelen Emrah U., otomobilin sol arka lastiği patlayınca Tuzla Şekerpınar'da bir lastik tamirhanesine girdi. Verilen ihbar üzerine çevrede araştırma yapan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Pendik Tuzla Ekipleri amirliğine bağlı ekip, lastikçide tamponu ve plakası olmayan otomobili görünce hemen harekete geçti. Polisler, Emrah U.'yu lastikçide kıskıvrak yakaladı.


Gözaltına alınan zanlının üzerinden bıçak ve tornavida çıkarken Olay Yeri İnceleme ekipleri gasp edilen otomobil üzerinde parmak izi çalışması başlattı. Zanlı Emrah U., adliyeye sevk edilirken çekim yapan basın mensuplarına tepki gösterdi.


MAE (MK) (FOTOĞRAF)


Bilgi için: Emrah U.; Emrah Uğurlu