Soygun girişimi sabah saat 11.00 sıralarında Lüleburgaz Yılmaz Mahallesi, Tulumba Caddesi üzerindeki Feyzullah Çeralp’e ait kuyumcu dükkanına meydana geldi. Kuyumcuya müşteri gibi giren ve 35 yaşlarında olduğu tahmin edilen kimliği belirsiz kişi, paltosunun altından yaklaşık 40 santimetrelik odun parçası çıkardı ve işyeri sahibi Feyzullah Çeralp’ın başına vurdu. Kanlar içinde yer kalan Çeralp’ın bağırması üzerine paniğe kapılan soyguncu, kendisini dışarıda bekleyen bir kadınla birlikte işyerinden hiçbir şey alamadan kaçtı. Şüpheli ve kadın, Eski Kırklareli Caddesi üzerinde bekleyen 34 EP 7597 plakalı otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

İşyeri sahibi Feyzullah Çeralp komşu esnaf tarafından Özel Medikent Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Başından yaralanan Çeralp, "Paltolu biri içeri girdi ve odun parçasıyla başıma vurdu. Bu sırada bir şeyler almak istiyordu. Ben bağırmaya başlayınca, dışarı kaçtı. Dükkandan herhangi bir şey çalamadı" dedi.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çevrede yapılan aramada soygun olayına karışan kişilerin giydikleri kıyafetler Lüleburgaz deresinin set boyunda bulundu. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.



Vİ(LK/CK)