Eskişehir Odunpazarı Belediyesi Kurşunlu Külliyesi'ndeki nikah törenine Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, çiftin yakınları, Posta Gazetesi Bölgeler Reklam Grup Direktörü Dilek Erkol, Posta Gazetesi Reklam Rezervasyon Direktörü Alican Palan, Posta Gazetesi Bölgeler Reklam Direktörleri Gülnur Güzel ve Şerife Mehi, Eskişehirli işadamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'nın kıydığı nikahta gelin M. Senem İlbaşı'nın şahitliğini Posta Gazetesi Bölgeler Reklam Grup Direktörü Dilek Erkol, damat Tekin Yılmaz'ın şahitliğini ise Eskişehirli işadamı Serdar Kiriş yaptı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı nikah töreninde belediye başkanı Burhan Sakallı nikahını kıydığı çifte iki kez "Evet" dedirtti. Sakallı konuşmasında 500 yıllık tarihi Kurşunlu Külliyesi binasında yaşamlarını birleştiren çifte ömür boyu mutluluklar dileyerek "Kurduğunuz bu yuvada mutluluk ve saadet hiç eksik olmasın" dedi.

Belediye Başkanı Burhan Sakallı, M. Senem İlbaşı (Yılmaz) ile Tekin Yılmaz çiftine kahve fincanı takımı hediye etti, geline altın taktı. Posta Gazetesi Bölgeler Reklam Grup Direktörü Dilek Erkol da başkan Burhan Sakallı'dan aldığı evlilik cüzdanını geline verdi.

Çift, nikah sonrası akşam da Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi'ndeki Sempre Restoranda düzenlenen yemeğe katıldı. Gelin ve damat müzik eşliğinde dans etti, ardından da karşılıklı oynadı. Davetliler de zaman zaman piste çıkarak çifte eşlik etti.