Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmaya katılan M.N.K. verdiği ifadede sosyal paylaşım sitesinde tanıştığı F.A. ile bir süre arkadaş olduklarını belirtti. 'F.A. ile parkta buluşup 19 Mayıs Mahallesi'ndeki evlerine gittiklerini belirten M.N.K. "Cinsel ilişkiye karşı çıktım. Beni dinlemedi ve istemeden zorla bana sahip oldu. Bu işin nasıl olduğunu daha önce bilmiyordum. Bir süre sonra karnım şişmeye ve bebek büyüyüp hareket etmeye başlayınca hamile olduğumu anladım. Annnem ise bana iş yapmadığım için kilo aldığımı söylüyordu. F.A.'ya mesaj atıp hamile olduğumu söyledim ama bana inanmadı'' dedi.

AİLESİ APANDİS SANCISI SANMIŞ

M.N.K. hamile olduğunu ailesinin bilmediğini ve sancısı tutunca Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin çocuk servisine götürüldüğünü belirterek şunları anlattı:

''Hastanede apandist şüphesiyle röntgenim çekildi. Filmin sonucunu beklerken ihtiyaç için gittiğim tuvalete doğum başladı ve orada doğurdum. Ben bağırmaya başlayınca doktorlar yardıma geldi, beni ve bebeği Doğumevi Hastanesi'ne götürdüler. Beni hamile bırakan F.A'dan davacıyım.''

Tutuklu yargılanan F.A. da M.N.K. ile bir süre arkadaş olduklarını belirterek ''Kendi rızasıyla birlikte olduk'' iddiasında bulundu. Mahkeme heyeti, F.A'nın yapılan DNA testi sonucu M.N.K'nın doğurduğu bebeğin yüzde 99.9 oranında babası olduğu bildirilen raporu okuyup dosyaya koyup duruşmayı erteledi.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Polikliniği'ne getirilen M.N.K. geçen Temmuz ayında tuvalette doğum yapmış, daha sonra polise verdiği ifade doğrultusunda F.A. gözaltına alınıp, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. M.N.K'nın tuvalette doğurduğu kız bebek, tedavi için getirildiği Kayseri Doğumevi Hastanesi'nde bir gün sonra hayatını kaybetmişti.



VD(OE/AAA)