Bugün sabah saat 09.00 sıralarında Sakarya Nehri'nin Küpçüler Mahallesi mevkiinde balık avlayan Süleyman Ayar, sürüklenen bir kadın cesedi gördü. Hemen sandalla nehre açılıp cesedi çekip kıyıya çıkartan Ayar, ardından jandarmaya haber verdi.

Olay yerine gelen jandarmalar, cesedin, bir çocuk annesi Nermin Korkmaz’a ait olduğu belirledi. Olay yerine gelen baba Süleyman Korkmaz, kızının cesedini teşhis etti. Süleyman Korkmaz sinir krizi geçirirken, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Nermin Korkmaz’ın cesedi, Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Nermin Korkmaz’ın intihar ettiği yerden 2.5 kilometre uzaklıkta cesedi bulan balıkçı Süleyman Ayar, "Sabah saatlerinde avlanmak için nehir kenarına gelmiştim. Bu sırada nehirde sürüklenen bir ceset fark ettim. Hemen sandalla açılarak cesedi kıyıya çıkardım" dedi.

ATLAMASI KAMERALARDA

Bir firmada işçi olarak çalışan, 9 yaşındaki kızına hamile olduğu sırada eşinden boşanan ve Adapazarı'nda annesi, babası, anneannesi ve 2 kardeşiyle birlikte yaşayan 32 yaşındaki Nermin Korkmaz, 2 Mart günü saat 15.30 sıralarında D-100 karayolu üzerinden geçen Sakarya Köprüsü'nün korkuluklarına çıktı. Trafiğin yoğun olduğu sırada korkuluklarda bir süre bekleyen kadını görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine polisle birlikte ambulans ve itfaiye ekipleri de sevk edildi. Polis ekipleri ile diğer görevlilerin ikna etmeye çalıştığı Nermin Korkmaz burada kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi. Olayın haber verilmesi üzerine babası Süleyman Korkmaz da köprüye geldi. O da kızını ikna edemedi. Nermin Korkmaz, kendini 15 metre yükseklikten Sakarya Nehri'ne bıraktı. Kar suları nedeniyle su seviyesinin yükseldiği nehirde birkaç saniyede gözden kaybolan Korkmaz'a yapılan tüm aramalara karşın ulaşılamamıştı. Nermin Korkmaz'ın intiharı, kameralara da saniye saniye yansımıştı.