Kaymakamlık Kupası Futbol Turnuvası'nda Pınarlıbelen ile karşılaşan Kumbahçe Mahallesi futbol takımının kalesine Bodrum Belediye Başkanı DP'li 49 yaşındaki Mehmet Kocadon geçti. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan ile çok sayıda sporseverin izlediği maçta, Kocadon yüzde yüzlük gollük 6 pozisyonda topun kaleye gitmesine izin vermedi. Yaptığı kurtarışlarla büyük takımların kalecilerini aratmayan Kocadon, tribünlerden bol alkış aldı.

RUS KADIN SPORCU

Resmi hakemlerin yönettiği karşılaşma sırasında saha kenarında antrenman yapan Rus kadın sporcunun, soyunarak eşofmanın altını değiştirmesi sırasında ilginç görüntüler ortaya çıktı.

'FORMDA OLDUĞUMU GÖRDÜM'

Takımı maçı 3-0 kazanan Kocadon, yaklaşık 30 yıldır futbol oynamadığını, ancak düzenli olarak tenis oynadığını belirtti. Daha önce Bodrumspor’un kalesinde olduğunu kaydeden Kocadon şöyle dedi:

"Aradan geçen bunca yıla rağmen formda olduğumu gördüm. Bu da düzenli spor yapmanın sayesinde oluyor. Kaymakamlık kupasını 30 yıl aradan sonra yeniden başlattık. Amacımız sporu daha geniş kitlelere yaygınlaştırmak ve 1931 yılında kurulan ve ligde lider durumda olan Bodrumspor futbol takımının çok daha iyi yerlere gelmesini sağlamak."

YA(İÖ/COŞ)