Merkez Seyhan İlçesi Fatih Mahallesi'nde öğle saatlerinde meydana gelen olayda, iddiaya göre, Mehmet V., şiddetli geçimsizlik yaşadığı eşi Ayşe V.'yi akrabalarına ziyarete götürmek istedi. Ayşe V., eşinin teklifini, "Hem dövüyorsun hem de akraba ziyaretine mi götürüyorsun? Ben seninle hiçbir yere gitmiyorum" diyerek geri çevirdi. Çift arasında tartışma devam ederken Ayşe V. çocuklarını da alıp, evden çıktı. Otomobiline binen Mehmet V. kısa süre sonra yolda yürüyen eşini yakaladı.

Mehmet V., otomobile binmek istemeyen eşini çocuklarının ve çevredekilerin şaşkın bakışları arasında dövmeye başladı. Tokat ve yumruk darbeleri alan Ayşe V.'nin yardım çığlıklarına yoldan geçenler yetişti. Araya girenlerin sayesinde eşinin elinden kurtulmayı başaran Ayşe V. yakındaki sağlık ocağına sığındı. Öfkeli koca ise otomobille olay yerinden ayrıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, eşinden şikayetçi olan Ayşe V.'yi polis merkezine götürmeye hazırlanırken, Mehmet V. olay yerine döndü. Polisler, Mehmet V.'yi gözaltına aldı. Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi yapılan Ayşe V. de ifade için polis merkezine götürüldü.



FK(BY/CK)