CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni belediye hizmet binasının açılışını yaptıktan sonra İçişleri Eski Bakanı Mehmet Ağar’ın da cezaevinde bulunduğu Yeni Pazar İlçesi’ne geçti. İlçedeki çay bahçesinde partilileriyle bir araya gelen, boynuna poşu takılan Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, ayran ve yörenin ünlü pidelerinden ikram edildi.

Yenipazar Belediye Başkanı Mehmet Yüsran Erden, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na, ilçenin 'Sakin şehir' belgesini ve bilgilendirici kitaplarını hediye etti. Kılıçdaroğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum. Buranın meşhur pidesinden yiyoruz. Bir kuş sütü eksik. Türkiye’nin sorunları var. Sanki bizim derdimiz yokmuş, dertlerimiz azmış gibi 'birilerine acaba nasıl düşmanlık yaparız' arayışı içindeyiz. Dostlarımızı hiçbir zaman kaybetmeyelim. Dostluklarımızı da kaybetmeliyim. Tüm komşularımızla barış huzur içinde yaşayalım. Eğer bunu yaparsak Türkiye’de her şeyi çözebiliriz. Kendi dertlerimizi sorunlarımızı çözeriz. Bugün Aydın’a uğradım. Dilimin ucuna kadar geldi Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı diyecektim. Özlem hanım, Aydınlılara çok güzel hizmet veriyor. İnşallah Aydın, büyükşehir olur. Özlem hanım da Aydın’a hizmet iyi verir."

Bir ayakkabı boyacısıyla yaşadığı diyalog gülümsemeye neden olan Kılıçdaroğlu, daha sonra Bozdoğan İlçesi’ne hareket etti



DHA(İÖ/COŞ)