Ordu- Samsun Karayolu Güzelyalı Mahallesi'nde Cumartesi akşamı meydana gelen kazada, kavşaktan ana yola hızlı bir şekilde çıkan ve plakası belirlenemeyen bir TIR'ın dorsesi sağa sola savrulmaya başladı. Bu sırada 16 yaşındaki Alper Uzun'un kullandığı plakasız motosiklete çarpan dorse, motosikleti yolun dışına fırlattı. Kazada sürücü Alper Uzun yaralanırken, arkasında bulunan arkadaşı Cumhuriyet Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi ve okulun voleybol takımında oynayan Damla Aktepe olay yerinde can verdi.

Genç kızın cenazesi ailesi ve arkadaşlarının katıldığı törenle toprağa verilirken, bugün Cumhuriyet lisesi'ne gelen arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

MEZARINA ORDUSPOR BAYRAĞI ÖRTÜP, SIRASINI GÜLLE DONATTILAR

Cumhuriyet lisesi 10-G sınıfı öğrencileri okula gitmeden önce Damla Aktepe'nin şehir mezarlığındaki kabrini ziyaret etti. Genç kızın mezarının üzerine Orduspor bayrağı örten öğrenciler, daha sonra okula gitti. Sınıftaki sırasına çok sevdiği Orduspor formasıyla çektirdiği fotoğrafını koyan öğrenciler, daha sonra sırayı güllerle süsledi. Okulun voleybol takımında da oynayan Aktepe'nin sınıfında yoklama yapıldı. Orduspor'un Akıncılar taraftar grubu lideri Cüneyt Gözükan (33), Damla Aktepe'nin adını okuyunca, bütün arkadaşları 'Burda' diye bağırarak gözyaşı döktü. Aktepe'nin 14 yaşındaki kızkardeşi Esra Aktepe de, arkadaşlarıyla birlikte gözyaşları arasında "Bir şarkısın sen ömür boyu sürecek" adlı şarkıyı söyleyerek alkışlarla sınıftan ayrıldı. Duygu dolu anlar yaşayan öğrencileri öğretmenleri teselli etmeye çalıştı.



NK(İS/COŞ)