Kaza saat 10.30 sıralarında D-100 Karayolu Boğaziçi Köprüsü istikameti Çamlıca Köprüsü altında meydana geldi. Bir inşaat firmasında çalışan Yeşim İpek, 34 HY 0285 plakalı otomobille Avrupa Yakası yönüne ilerlediği sırada, trafiğin yavaşladığını fark edemeyerek önünde seyreden Atilla Demirkol’un kullandığı 50 EE 194 plakalı otomobile çarptı. Demirkol da çarpmanın şiddetiyle önünde bulunan Şükrü Doğan’ın kullandığı 34 HN 5770 plakalı otomobile arkadan vurdu.

Zincirleme kazada Yeşim İpek hafif yaralandı. İpek, araç içinde sağlık görevlilerinin gelmesini beklerken, kaza yerine gelen polis ekipleri başka kaza yaşanmaması için çevre güvenliğini aldı.

Basın mensuplarının kendisini görüntülemesini istemeyen Yeşim İpek, kabanıyla yüzünü gizlerken, sağlık görevlilerinin kendisine yaptığı ilk müdahale sırasında da bu tutumunu sürdürdü. Otomobilin içinde boyunluk takılan İpek, yüzü kabanıyla örtülü bir şekilde sedyeye konularak ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.