Geçen hafta, AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer’in kullandığı, Ahmet Öksüzkaya ve Yaşar Karayel'in içinde bulunduğu otomobil, Ankara’nın Elmadağ İlçesi ile Kırıkkale arasındaki Kayadibi Mevkii'nde zincirleme trafik kazasına karışmıştı. Kazada Milletvekili Karayel başından yaralanmış, İsmail Tamer ve Ahmet Öksüzkaya ise kazayı hafif sıyrıklarla atlatmıştı.

AK Partili vekiller, bugün Kayseri'de AK Parti il binasında basın mensuplarının karşısına çıktı. AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz’in de katıldığı basın toplantısında sırayla konuşan vekiller, bir kez daha kaza anını anlattı ve kendilerine "Geçmiş olsun" dileklerini iletenlere teşekkür etti. Kazada başından yaralanan Milletvekili Yaşar Karayel, "Olumsuz kış şartları vardı. Ama Allah hepimizi korudu. Yanımızda bulunan Doktor Milletvekilimiz İsmail Tamer de ilk müdahaleyi yaptı" dedi.

Milletvekili Ahmet Öksüzkaya ise kaza sonrası muayene olduklarını ve doktorların kendilerine uzun yol yasağı koyduğunu belirterek, "Şu an bir hafta raporluyuz ama çalışmalarımıza kendi ilimizde devam ediyoruz" diye konuştu. Milletvekili İsmail Tamer ise "Kazalar bizi yıldıramayacak. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz" dedi.



CZ(OE/SS)