Boğaziçi Köprüsü’nde saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda, 34 TB 0905 plakalı BMW ile Anadolu Yakası yönünde giden Kenan Aktaş, korkuluklara çarparak kaza yaptı. Bu sırada kazayı görerek duran motosiklet sürücüsünün gözleri önünde korkuluklara çıkan Kenan Aktaş, boşluğa atladı. Polis kısa sürede olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Daha sonra otomobil bir çekiciye yüklenerek, otoparka götürüldü.

Denizden yapılan aramada, şahsa rastlanmadı. Yaşananlara tanıklık eden motosikletli sürücü polise verdiği bilgide, “Seyir halindeyken önümdeki otomobil bariyerlere çarparak kaza yaptı. Daha sonra sürücü aşağıya indi. Yardım etmek için durup yanına gittim. Kazada hava yastığı patladığı için korna durmadan çalıyordu. Sürücünün tedirgin bir hali vardı. Ben de ‘Bir şey olmaz. Aküyü çıkarırsak korna susar’ dedim. ‘Tamam’ deyince aracın kaputunu açmaya çalıştım. Tam bu sırada kafamı kaldırdığımda otomobil sürücüsünün korkuluklara çıkıp kendini bir anda aşağıya bıraktığını gördüm” dediği öğrenildi.

Beşiktaş Dikilitaş’ta market işletmeciliği yaptığı belirlenen Kenan Aktaş’ın kullandığı otomobilin ağabeyinin üzerine kayıtlı olduğu anlaşıldı. Polisin olayla ilgili çalışması sürüyor.

(BB)