Adapazarı’nda 2 Kasım günü Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde ders bitimi okuldan ayrıldıktan sonra kayıplara karışan Cemre Beyter kayıplara karıştı. 3 çocuk babası inşaat isçisi Cevdet Beyter kızının bulunması için başvurmadık yer bırakmadı. Son olarak şehir merkezinde mobese direğine çıkarak kızının fotoğrafını asıp dikkat çekmek isteyen baba Beyter, eşiyle birlikte küçük kızından gelecek haber bekliyor.

Kızının kaybolduğu gün okuldan çıktıktan sonra eve gelmeyerek Adapazarı’nda bir kadının yanında iki gün kaldığını öğrendiklerini söyleyen baba Cevdet Beyter, "O gün kızım gelmeyince polise başvurduk. Polis yeterince arama yapmadı. İki gün sonra da kızım Sakarya Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne sırtında okul çantası ile gelerek bir otobüs firmasından kendisini İstanbul’a götürmesini isteyerek ayrılmış. Kızımın kandırılmasından endişe ediyorum" dedi.

Anne Emine Beyter de kızının terminalde son görüntülerini gazetecilere izlettirirken, kızının bugüne kadar tek başına bir yere gitmediğini söyleyerek, "Onu kandırdılar. Bir gün bile baska yerde kalmazdı. Ama şimdi 1.5 aydır yok"  diyerek gözyaşları içerisinde onun dönmesini ve bir haber vermesini istedi.



ZT,AG(MB/AAA)