Susurluk'ta yaşayan Cihan Biçen 3 ay önce askerden geldi. Bir akaryakıt istasyonunda çalışan Cihan Biçen'e ailesi, 15 Şubat günü sevdiği kızı istedi. Olumlu yanıt alan aile bir gün sonra nişan yüzüklerinin takılması için söz aldıktan sonra evlerine geri döndü.

TELEFON GELDİ, BİRLİKTE ÇIKTILAR

Cihan Biçen ve Susurluk Belediyesi'nde çalışan ağabeyi Emrah Biçen aynı günün akşamı evde otururken, saat 22.00'de Emrah Biçen'e gelen bir telefondan sonra birlikte dışarı çıktı. Tamir için verdikleri 10 SP 841 plakalı otomobilli alan Biçen kardeşler o günden sonra ortadan kayboldu. Çocuklarının hayatından endişe eden ailenin kabus dolu bekleyişi devam ederken, Biçen kardeşlerin olay günü bindikleri otomobil, Mart ayında ilçeye bağlı Söve Köyü'nde atıldığı gölette bulundu. Araç içerisinde sadece ölen kardeşlerden birinin kanlı giysisi, diğerinin ise kimliği çıktı.

Jandarmanın da her yerde aradığı Biçen kardeşlerden Cihan Biçen'in cesedi, 48 gün sonra geçen çarşamba günü Ümetili Köyü'ndeki dere yatağından domuz kurşunu ve tabanca mermisiyle vurulmuş olarak bulundu. Otopsisi yapılan talihsiz genç bir gün sonra toprağa verilirken, ağabeyi Emrah Biçen'in cesedi de akşam saatlerinde Mustafakemalpaşa İlçesi'ne bağlı Ada Köyü yakınlarında bulundu. Cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na getirilen Emrah Biçen'in göğsünden kardeşi gibi domuz kurşunu ile vurulduğu tespit edildi.

Cenazesi amcası Tevfik Biçen tarafından alınan Emrah Biçen, Susurluk'da toprağa verilecek.

Savcılık Biçen kardeşlerin kim tarafından ne amaçla öldürüldüğünü, cinayette kullanılan silahın aynı olup olmadığını araştırıyor.



SE,ED,BC(FK/COŞ)