Umurlu Beldesi Bayram Yeri Mahallesi Zafer Caddesi Numara 16’da oturan iki çocuk babası SSK emeklisi Levent Aydemir, 7 ay önce mide kanseri olduğunu öğrendi. Tedavisine başlanan Aydemir’e ikinci darbe ise 26 yıllık eşi Gülseren Aydemir'den geldi. Gülseren Aydemir, eşinin hastalığını öğrendikten bir ay sonra iddiaya göre evi terkedip, başka biriyle kaçarak İstanbul’a yerleşti.

Bu süreçte hastalığı daha da ilerleyen Aydemir’in 15 gün önce midesi ameliyatla alınıp, stent yerleştirildi. Ameliyatın ardından mama ile beslenmeye başlayan Aydemir, eve gönderildi. Evde, yatarak tedavisi süren Aydemir’e kızı 25 yaşındaki Nazan Aydemir ile oğlu 24 yaşındaki Muzaffer Aydemir bakmaya başladı. Hızla kilo veren Levent Aydemir, dün saat 18.30 sıralarında kızı Nazan’ın, kendisine mama hazırlamak için yan taraftaki babaannesinin evine evine geçmesi üzerine evde yalnız kaldı.

KIZI NOTU OKURKEN SİLAH SESİ DUYULDU

Bahçeleri bitişik olan evden kızına seslenen Aydemir, "Saksıların yanına bir not bıraktım" dedi. Genç kız, babasının bıraktığı, "Bunca yıldır onurumla, şerefimle yaşadım. Ancak bunların hiç birini hak etmedim. Hakkınızı helal edin. Ölümümden kimse sorumlu değildir" yazılı notu okuduğu sırada, yan bahçeden bir el silah sesi duyuldu. Genç kız, evlerinin bahçesine geçtiğinde babasını kanlar içinde yerde gördü.

Olayı duyan komşuları 112 acil servisine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Levent Aydemir’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Levent Aydemir’in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Aydın Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



CU(İÖ/COŞ)