Başkan eşi Havva Böcek'e iki ay önce meme kanseri teşhisi konuldu ve hafta sonu Özel Medstar Hastanesi'nde kemoterapi tedavisine başlandı. Başkan Muhittin Böcek, eşi Havva Böcek'e destek olmak amacıyla önceki gün saçlarını kısa kestirdi. Oğlu Gökhan Böcek ile koruma ve şoförler Hakan Toytunç, Tuncer Tamiç, Aydın Günaydın ve Olgun Kayrak da Böcek ailesine yalnız olmadıklarını hatırlatmak için saçlarını kazıttı. Havva Böcek, Başkan Böcek ve tüm ekibin saçlarını kesen kuaför Özcan Say da en son kendi saçlarını kazıtarak destek verdi.

FİKİR OĞULDAN ÇIKTI

Kanser tedavisi gören ve saçları dökülen eşi Havva Böcek'e destek olmak istediğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, eşi ile kuaföre giderek saçlarını kestirdiğini söyledi. Eşinin çok güçlü olduğunu ve kanseri birlikte yeneceklerine inandığını söyleyen Başkan Böcek, "Eşimin hastalığını ilk öğrendiğimizde kötü bir şok yaşadık. Ancak oğlumun aileye verdiği moral bizi kendimize getirdi. Saçları kazıtmak oğlumun fikriydi. Hepimiz ona uyduk diyebilirim. Bu hastalık yüksek moralle yanilecek bir hastalık. Hem kendimizin hem de eşimin morali oldukça yüksek" dedi.

Medstar Hastanesi Onkoloji Bölümü'nde tedavi gören Havva Böcek, hastalığını yaklaşık 2 ay önce fark ettiğini, ardından gelişen süreçte kemoterapi aldığını söyledi. Havva Böcek, “Bugün ikinci kez kemoterapi aldım. Hastalığım hakkında yavaş yavaş bilgi sahibi oluyorum. 6'ncı kemoterapiyi aldıktan sonra göğsümdeki ur operasyonla alınacak. Benim için oğlum, eşim ve çalışanların saçlarını kazıtarak destek vermesi çok anlamlıylı. Bunlar moralimi yüksek tutan jestler. Hepsini çok seviyorum" diye konuştu.