Kaza, saat 09.30 sıralarında kentin en işlek caddesi Gazipaşa'da meydana geldi. Tarık Çelebi yönetimindeki 67 T 0072 plakalı taksi, 67 DV 075 plakalı otomobile arkadan çarptı. İki araçta da hafif maddi hasar oluştu. Otomobilin kadın sürücüsü, aracına çarpan taksiciye tepki gösterdi. Adını söylemek istemeyen kadın sürücü, hasarı karşılayacağını söyleyen taksiciye, "Bunun yedek parçası bile yok" diyerek tepki gösterdi, eliyle sürücüyü itti.

Kadın sürücü, yanına gelerek kendisini sakinleştirmeye çalışan bir kadına da tepki gösterip onu eliyle itti. Çevredeki bazı kişiler de kadını sakinleştirmeye çalıştı. Kadın sürücü, "Hastaneye yetişmeye çalışırken şu başıma gelene bak. Bunlar her zaman böyle yapıyor. Telefonu elinde, önüne bakmazlar. Minibüsçülerden, taksicilerden bıktık" diye konuştu.

Gelen trafik ekibi, kadın sürücüyü sakinleştirirken, araçlar fotoğraflarının çekilmesinden sonra kenara alındı. Kaza raporunun daha sonra hazırlanmasını isteyen kadın sürücü, hastaneye gitmesi gerektiğini söyleyerek aracıyla yoluna devam etti.



GG(EE/CK)