Mustafa Ç. ile kız arkadaşı Ö.P. ilk kez 2008 yılının ağustos ayında bir kazayla gündeme geldi. O tarihte bir ambulansın arkadan çarptığı motosikleti kullanan Mustafa Ç. ile arkasında oturan Ö.P. yaralandı. Ambulans beklenirken Ö.P., "Mustafa elimi tut. Beni sakın ambulansa yalnız bindirme" diye ağladı, Mustafa Ç. de "Ne olur Ö., iyileşeceksin, seni asla bırakmayacağım" dedi.

İkili arasında yaşanan bu duygusal olay hafızalarda yer ederken, 2011 yılında Mustafa Ç. kendisinden ayrılan Ö.P.'yi iddiaya göre evine götürüp, muştayla dövdü. Elektroşok cihazıyla yarı baygın hale getirdiği genç kıza tecavüz eden Mustafa Ç., cep telefonuyla çektiği tecavüz görüntülerinin yanı sıra genç kızın, anne ve babasının, ağabeyinin ve bazı akrabalarının, isimleri, mesleklerini ve telefon numaralarını Türk ve Rus internet sitelerine koyarak aileyi hedef gösterdi.

Mustafa Ç., arandığı sırada Ö.P.'nin evine telefon etti. Telefonu açan baba A.C.P.'ye karakoldan aradığını ve Mustafa Ç.'nin yakalandığını söyleyerek, evden çıkmasını sağladı, sokakta adamın yanına yaklaşarak av tüfeğiyle tehdit edip, havaya ateş açtıktan sonra kaçtı. Polisin Mustafa Ç.'nin evinde yaptığı aramada, başka tecavüz görüntülerinin yanı sıra, çeşitli suç aletleri ve bazı kişilerin ev adresleriyle krokileri ele geçirildi.

KABUS GERİ DÖNDÜ

Türk ve Rus internet sitelerinden daha önce polisin girişimiyle kaldırılan Mustafa Ç.'nin Ö.P.'ye tecavüz görüntüleri, Rus internet sitelerine yeniden konuldu. Mustafa Ç.'nin, evine götürerek muştayla dövüp, elektroşok cihazıyla bayılttığı Ö.P.'ye tecavüz görüntüleriyle birlikte genç kızın ailesi ve bazı yakınlarının isimleri, meslekleri, adres ve telefonları yeniden yayınlanınca güvenlik birimleri yeniden harekete geçti.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Emniyet Genel Müdürlüğü aracılığıyla Rus polisine ulaşarak, görüntülerin internet sitelerinden bir kez daha kaldırılması amacıyla girişimde bulundu. Polis, bir türlü yakalanamayan Mustafa Ç.'yi her yerde arıyor.