İbrahim Halil Özdemir, Sercan Mergen ve Mehmet Ali Güven, merkez Seyhan İlçesi'nde 16 Mart'tan bu yana trafiğe kapatılan Kasım Gülek Köprüsü'nün altından geçen demiryolunda çekimleri devam eden '007 James Bond- Skyfall' filminin setine girebilmek için tel örgüleri aşıp gizlice gara girdi. Lokomotif tamirhanesindeki işçi kıyafetlerini giyip başlarına kasklar takarak sızmayı başaran gençler, bir vagonun üzerinde rol icabı kavga eden oyuncuları kameralı cep telefonuyla görüntülemeyi başardı.

Çektiği aksiyon sahneleri ve üzerinde demiryolu işçilerinin kıyafetiyle çekildiği fotoğrafı gazete ve televizyonlarda yer bulan İbrahim Halil Özdemir ile arkadaşları Sercan Mergen ve Mehmet Ali Güven, en büyük hayallerinin filmin başrol oyuncusu Daniel Craig'le tanışıp, hatıra fotoğrafı çektirmek olduğunu söyledi.

İbrahim Halil Özdemir, yaşadığı maceranın gazete ve televizyonlarda yayınlanmasının ardından '007 İbrahim' olarak ünlendi. Telefonunun susmadığını belirten Özdemir, "Arkadaşlarım televizyonda beni görünce inanamamışlar, telefon açıp, "O sen miydin?" diye sordular. Ailem de haberleri izleyince gülümsedi, kızmadılar. Asıl niyetim, çektiğim aksiyon görüntülerini internetteki paylaşım sitesinde sayfamda paylaşmaktı. Böyle bir ilgi göreceğini ummuyordum. Şimdi en büyük dileğimiz Daniel Craig'le tanışmak. Filmde figüran olarak rol verilirse de bizim için unutulmaz bir macera olur" dedi.

Maceracı üçlünün diğer üyeleri Sercan Mergen ve Mehmet Ali Güven ise ailelerini ve arkadaşlarını görüntüyü çekenlerin kendileri olduğuna inandıramadıklarını söyledi.

Sercan Mergen, "Sınıf arkadaşlarımız James Bond'un setinden görüntü çektiğimize inanmadılar. Görüntüleri nasıl çektiğimizi anlattım. Ama görüntüler İbrahim'de olduğu için arkadaşlarıma izletemedim. Maceramız haber olunca da biraz kıskandılar, 'Hapse girersiniz' diye korkutmaya çalıştılar" diye konuştu.

Mehmet Ali Güven ise "Haberlerde İbrahim'in görüntüleri çıktı ve hep üç kafadar diyorlardı. Bu nedenle kimse bizi bilmiyordu. Annelerimizi dahi inandıramadık. Onları çektiğimiz orijinal görüntüleri göstererek, inandırıyoruz" diyerek heyecanını paylaştı.