Kırmızıtoprak Mahallesi Alptekin Sokak'ta saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayda, alkollü olduğu bildirilen Sabreen Salman Kadhım Hasnawi'yi sokakta yaralı olarak gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler göğsünden bıçaklanmış olan Sabreen Salman Kadhım Hasnawi için 112'den ambulans istedi.

Polislere eve geç gittiği için eşiyle tartıştığını, eşinin mutfaktan aldığı meyve bıçağıyla kendisini yaraladığını söyleyen Sabreen Salman Kadhım Hasnawi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Iraklı gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

'BEN YARALAMADIM' DEDİ

Polis tarafından gözaltına alınan Iraklı sığınmacı Hayder Harıth Abbas ise suçlamaları kabul etmedi. Sabreen Salman Kadhım Hasnawi ile boşandıklarını söyleyen Hayder Harıth Abbas, "Evde birlikteydik. Kıskançlık yüzünden aramızda tartışma çıktı. Tartışmanın ardından Sabreen Salman Kadhım Hasnawi, evden dışarı çıktı. Kısa süre sonra da 'Polis' diye bağırdığını duydum. Dışarı çıktığımda evin önünde göğsünden yaralanmış olduğunu gördüm. Onu ben bıçakla yaralamadım" dedi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, Hayder Harıth Abbas'ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini belirtti.



EK(EK/COŞ)