Londra'da bir lisede çalışan Peren Kunter, aynı okuldaki meslektaşı Benjamin Williams Jennings ile Üçağız Köyü'ndeki Kaleköy'de evlendi. Kekova bölgesindeki Kaleköy'de düzenlenen nikah törenine, gelin ve damadın aileleri, oyuncu Cihan Ünal ile Londra, Ankara ve İstanbul'dan gelen konuklar katıldı. Nikahı, Demre Belediyesi Evlendirme Memuru Zahide Genç kıydı. Çiftin nikah şahitliğini, arkadaşları menajer James Crespi, stilist Panla Rocha Rzepa yaptı. Nikahta gelinin kız kardeşi Aylin Kunter, İngiliz arkadaşları ve sanatçı Cihan Önal birer şiir okudu. Cihan Ünal, çift için Bedri Rahmi Eyüboğlu'nun 'Seni Düşünüyorum' şiirini okudu.

BURADA EVLENME TEKLİF ETTİ

Peren Kunter, "Benjamin ile geçen sene ağustos ayında Kaleköy'de tatil yaptık. Burada bana evlenme teklif etti. Onun teklifini bu muhteşem manzarada kabul ettim. Kaleköy'ü çok sevdiğimiz için de nikahımızı burada yapmaya karar verdik" dedi.

Oyuncu Cihan Ünal, Peren Kunter'in anne ve babasının eski dostları olduğunu belirtti. Ünal, "Peren, benim de kızım sayılır. Geçtiğimiz yıllarda Kaleköy'ün bu güzelliğine nişanlısı ile hayran olmuşlar. Evliliklerinin ilk adımını burada atmaya karar vermişler. Bütün İngiltere'deki eşleri, dostları, arkadaşları buraya geldi. Burada çok güzel bir ortamda, çok güzel bir kutlama yaptık. Burası için de çok hoş bir şey" diye konuştu.