Spor Loto'nun büyük ikramiyesini paylaşan iki kişiden biri Orhangazili çiftçi Sami Durmuş oldu. Heceler Köyü’nde oturan Durmuş, dün sabah köyden Orhangazi’ye geldi. Minibüs sürücüsünden kendisine makineden Süper Loto oynamasını rica eden Sami Durmuş çarşıda diğer işlerini halletmeye gitti. Minibüs sürücüsü Zafer Sevinç, Çilekçi Kuruyemiş ve Sayısal Loto Bayii’ne gittiğini ifade ederken, "Sami amcaya ve kendim için makineye birer tam Süper Loto kuponu oynattım. Minibüs saati geldiğinde kuponlardan birisini ona verdim. Sami amca bu sabah köy kahvesine geldi, kupona büyük ikramiye çıktığını, gözleri iyi görmediği için bir de bizim bakmamızı istedi. Rakamları kontrol ettiğimizde büyük ikramiyenin çıktığını görüp, çok sevindik. Sami amca heyecanlandı, sonra taksiyle köyden çıkıp Bursa’ya gitti" dedi.

Heceler Köyü Muhtarı Kerim ise Sami Durmuş'un uzun süredir parasal sıkıntı çektiğini, bu nedenle tarlalarının birçoğunu satmak zorunda kaldığını hafta başında ise traktörünün icra nedeniyle satıldığını söyledi. Süper Loto'dan, büyük ikramiyenin Sami Durmuş gibi ekonomik zorlukta birisine çıkmasına sevindiğini söyleyen Muhtar Durmuş, kendisine ulaşamadıklarını, son olarak Bursa’ya gittiğini bildiğini ifade etti.

BAYİ: BİZE UĞRARSA SEVİNİRİZ

Sami Durmuş’un 6 milyon 678 bin Lira kazanan kuponun yatırıldığı Çilekçi Kuruyemiş’in sahibi Osman Çalkılıç ise kazanan kuponlardan birisinin kendi bayisinden yatırıldığını öğrenince çok sevindiğini söyledi.  Kazanan kişinin ziyaretini beklediğini ifade eden Çalkılıç, "Bana gelen yok. Gelmesini canı gönülden bekleriz. Bizim için büyük reklam olur. Buraya gelip bu bayiden oynadığını söylerse bizi çok mutlu eder" dedi.

Süper Loto'nun diğer talihlisi ise Konya Selçuklu'dan çıktı.



HB(FK/SS)