Süleyman KAYA/İSTANBUL, GAZİOSMANPAŞA’da polis ile hırsızlar arasındaki kovalamaca sırasında pencereden bakan Neriman Adaoğlu, kimin silahından çıktığı belli olmayan kurşunla yaralandı. Bir polis memurunun düşme sonucu yaralandığı olayda, 4 şüpheli yakalandı

Merkez Mahallesi Bağlar Caddesi'nde devriye görevi yapan polisler, saat 21.00 sıralarında şüphe üzerine içinde 4 kişi olan panelvanı durdurmak istedi. Plakaların çalıntı olduğunu belirleyen polis ile şüpheliler arasında kovalamaca yaşandı. Bir süre sonra durdurulan araçtaki 4 kişi, yaya olarak kaçmaya başladı. Bir sokağa giren ve iddiaya göre havaya ateş açan şüphelilere polis de ateşle karşılık verdi. Bu sırada oturduğu dördüncü kattaki evin penceresinden bakan 26 yaşındaki bir çocuk annesi Neriman Adaoğlu, sol elmacık kemiğine isabet eden kurşunla yaralandı. Yakınları tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Adaoğlu, burada ilk müdahalesinin ardından İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Adaoğlu’nun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Kovalamaca sırasında düşerek sağ bacağından yaralanan polis memuru da kaldırıldığı hastanede ayakta tedavi edildi.

ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Polis, kovalamacanın ardından 4 şüpheliyi etkisiz hale getirdi. Bu sırada yaralanan kadının yakınları polisin elindeki şüphelilere saldırdı. Yakalanan 4 kişinin hırsızlık suçundan sabıkalı olduğu, panelvan minibüsten çalıntı inşaat malzemesinin çıktığı belirtildi.

Polis yetkilileri, kadının yaralanmasına neden olan kurşunun kimin silahından çıktığının araştırıldığını ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü belirtti.



SK (ÖA) (FOTOĞRAF)