Olay, dün saat 20.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Merinos Parkı'nda meydana geldi. İsa A., amcasının oğlunun arkadaşı olan Burhanettin Çalışkan'a geçtiğimiz hafta takması için gümüş künyesini ödünç verdi. İsa A., daha sonra Burhanettin Çalışkan'dan künyesini istedi. Ancak iddaya göre Çalışkan, İsa A.'ya tokat attı. Çıkan kavgayı arkadaşları güçlükle ayırdı.

PARKTTA BIÇAKLADI

İsa A., dün akşam amcasının oğlu ile Merinos Parkı'na gezmeye çıktı. İkili, parkta bankta arkadaşı Kadir Altınok ile oturan Burhanettin Çalışkan'ı gördü. İsa A., Çalışkan'dan künyesini tekrar istedi. İki genç arasında kavga çıktı. İsa A, yanında taşıdığı bıçakla Burhanettin Çalışkan'ı göğsünden, arkadaşı Kadir Altınok'u ise kalçasından yaralayarak kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Hafif yaralı olan Altınok'un haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulanslar, yaralıları Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürdü. Durumu ağır olan Burhanettin Çalışkan, sabaha doğru hayatını kaybetti, Kadir Altınok ise taburcu edildi.

Polis cinayet şüphelisi İsa A.'yı kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Sorgulaması devam eden İsa A., adliyeye sevk edildi.