Bağcılar’daki bir gömlek imalathanesinde dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda Aziz Bozan, üvey ağabeyleri evli 2 çocuk babası Mehmet Bozan (32) ve Abdullah Bozan'ı (25) silahıyla öldürmüştü. Aziz Bozan daha sonra da aşkına karşılık vermediği öne sürülen Gülistan Tosun'u vurarak öldürmüştü. Cenazelerin götürüldüğü Adli Tıp Kurumu'nda otopsi işlemi bugün tamamlandı. İlk olarak Gülistan Tosun'un cenazesi yakınları tarafından alınarak Güneşli Yaşar Acar Camii'ne götürüldü. Burada kılınan namazının ardından Tosun'un cenazesi Habipler Mezarlığı'na defnedildi.


İşyerinde arkadaşlarının "Zeynep" diye çağırdığı Gülistan Tosun'un babası Bedih Tosun, cenaze namazı öncesi yaptığı konuşmada kızının aşk cinayetine kurban gittiği iddialarını yalanladı. Van depreminden sonra ailesiyle İstanbul'a gelen Bedih Tosun, "Kızım aşık olsa haberimiz olurdu. Öyle birşey yok. Kendi sorunlarını bizim üzerimize atıyorlar" dedi.


Öğlenden sonra ise saldırıyı gerçekleştiren Aziz Bozan'ın cenazesi yakınları tarafından alınarak Yayla Mezarlığı'na götürüldü. Bozan'ın cenazesinin mezarlıkta kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi.


Öte yandan saldırıda ölen Mehmet ve Abdullah Bozan kardeşlerin cenazesi de Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Güneşli Hz. Osman Camii'ne götürüldü. Burada kılınanacak namazın ardından iki kardeşin cenazesi defnedilmek için Sultangazi Asri Mezarlığı'na götürülecek.