Olay, dün saat 16.30 sıralarında Pınarlı Köyü'nde Pınarlı Sulama Göleti'nde meydana geldi. Karabedir Köyü'nde oturan Koray Özpınar ile arkadaşları Fahri Kaya, Eyüp Porsuk ve Yunus Kaygısız, piknik yapmak için Pınarlı Sulama Göleti'nin yanındaki kamp alanına gitti. Pikniğin ardından Özpınar ve arkadaşları göletin kenarında oturdu. Bu sırada dengesini kaybeden Koray Özpınar, gölete düştü. Yüzme bilmediği için suda çırpınan Özpınar'ı kurtarmak isteyen Yunus Kaygısız, gölete girdi. Ancak Kaygısız da boğulma tehlikesi geçirdi. Yunus Kaygısız, arkadaşları tarafından göletten çıkarılırken, Özpınar kayboldu.

Özpınar'ın gölette kaybolması üzerine arkadaşları durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine gelen jandarma ve itfaiye ekipleri, yaklaşık 4 saat gölette Koray Özpınar'ı aradı. Aramaların sonuç vermemesi üzerine jandarma, Arama Kurtarma Derneği ve İl Sivil Savunma Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Bölgeye gelerek gölde arama kurtarma çalışması yapan ekipler, saat 20.00 sıralarında Koray Özpınar'ın cansız bedenine ulaştı. Kıyıya çıkarılan Özpınar'ın cesedi, işlemlerin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Koray Özpınar'ın arkadaşları Fahri Kaya, Eyüp Porsuk ve Yunus Kaygısız ise ifadeleri alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.