Hafta başında Gölcük Fabrikası'nda yeni seri üretimine başlanan Tourneo Custum ve Transit Custom'u hattan indirmenin mutluluğunu yaşayan Ford Otosan Kocaeli Fabrikası çalışanları için ailelerinin de katıldığı iftar yemeği Gönül Parkı'nda gerçekleştirildi. Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'nın bulunduğu ve bin üzerinde katılımla gerçekleştirilen iftar yemeği öncesinde geleneksel Ramazan eğlenceleri de yapıldı. 

"HEDEFİMİZ DAHA DA BÜYÜMEK"

Genel Müdür Haydar Yenigün burada yaptığı konuşmada, Ford Otosan Kocaeli Fabrikası olarak her yıl yeni rekorlara imza attıklarının altını çizerek, "Hedefimiz daha da büyümek, şirketi önümüzdeki on yıllara taşımak. Umuyorum ki burada yediğimiz iftar yemeğini bundan onlarca yıl sonra çocuklarımız ve torunlarımız da yiyecekler. Bu şirket doğru yolda gidiyor ve daha da iyi olacak" dedi.

Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı'nın da bir konuşma yaptığı iftar yemeğinin ardından Gönül Parkı içinde eski Ramazan gecelerine göre uyarlanan etkinlikler gerçekleştirildi. Sema gösterisi, palyaçolar, Hacivat ve Karagöz, kanto, geleneksel Türk tiyatrosundan örnekler sergilendi. 



SG(MB/AK)