Hava sıcaklığının 37, deniz suyu sıcaklığının ise 28 derece ölçüldüğü Fethiye'de plajlar şenlendi. Ölüdeniz sahili en hareketli günlerinden birini yaşarken, denize akın eden tatilciler sıcak hava ve güneşin tadını çıkardı. Kimileri denize girip serinlemeye çalıştı, kimileri ise güneş kremini sürüp sere serpe güneşlendi. Özellikle Rus ve İngiliz turistler bronzlaşmak için saatlerce kavurucu güneş altında kaldı.

Ramazan bayramı ardından tatiline ara vermeden devam eden birçok tatilci, Fethiye'den ayrılmak için okulların açılmasını beklediklerini söyledi. Malatya'dan gelen ve 25 gündür Fethiye'de tatilde olduklarını belirten Nihal Ercan, "Ramazan bayramının ardından tatile ara vermedik. Yaklaşık 1 aydır buradayız. Gezerek ve bol bol denize girip tatilimizi geçirdik. Tatili bitirmek için okulların açılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

Belcekız Plajı'ndan denize girip güneşlenenlerin yanında güreş tutanlar da dikkat çekti. Güneş altında dakikalarca güreşen tatilcileri, turistler şaşkın bakışlarla izledi.

Sahilde bunlar olurken gökyüzünde de paraşütlerin oluşturduğu renk cümbüşü yaşandı. Dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'ın zirvesinden atlayış yapan paraşütçüler, gün boyu Belcekız Plajı'na iniş yaptı.