Hava sıcaklığının 25, deniz suyu sıcaklığının ise 24 derece ölçüldüğü Fethiye'de esnaf bayram bereketi yaşadı. Ölüdeniz Belcekız Plajı, tatilcilerin yanı sıra İskandinav ülkelerinden gelen turistlerle şenlendi. Plajı dolduran tatilciler, sıcak hava ve güneşin tadını çıkarırken, kimileri denize keyfi yaptı, kimileri ise güneş kremini sürüp sere serpe güneşlenerek plajda uykuya daldı.

İstanbul Beykent Üniversitesi öğrencisi Asya Kahyaoğlu, Ölüdeniz'e bayram tatili için geldiğini belirterek böyle bir hava beklemediğini söyledi. İstanbul'da kışlık montlarla dolaşmaya başladıklarını kaydeden Kahyaoğlu, "Fethiye'de mükemmel bir havayla karşılaştık. Hava çok sıcak, üstelik deniz de çok güzel. Tatilin keyfini çıkarıyoruz" dedi.

Hollandalı Gerry Vander de muhteşem bir havanın kendilerini selamladığını belirterek, "Burada harika vakit geçiriyorum. Ölüdeniz'de hava gerçekten çok güzel. Tatil için tercih ettiğim yer burası. Bu mevsimde bu hava inanılmaz" diye konuştu.

Plajda bunlar yaşanırken gökyüzünde ise paraşütlerin oluşturduğu renk cümbüşü vardı. Dünyaca ünlü paraşüt merkezi Babadağ'dan havalanan yamaç paraşütü pilotları muhteşem Ölüdeniz manzaraları eşliğinde gün boyu Belcekız Plajı'na iniş yaptı.



ET(SU/CK)