Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Fethiye'de vatandaşlar güneşli havanın keyfini çıkardı. Ölüdeniz Belcekız Plajı balık tutan, güneşlenen ve piknik yapanların akınına uğradı. Güneşli havayı fırsat bilen bazı yamaç paraşütü tutkunları Babadağ zirvesinden atlayıp havada süzüldükten sonra Belcekız Plajı'na iniş yaptı. Bahar havasının hakim olduğu ilçede kordon boyu ve parklar da doldu taştı.

Fethiye'ye ilk kez kışın tatile geldiğini belirten İngiliz Maria Stone, "10 yıldır Türkiye'ye geliyorum. Burayı, insanlarını ve havayı seviyorum. Çok güzel bir ülke. İlk defa kışın tatile geliyorum. İngiltere şu an yağmurlu. O yüzden burada olmayı tercih ettim. Yazın yine geleceğim" dedi.

İstanbul'dan Fethiye'ye eşi ve çocuğuyla birlikte 2 günlük tatil için gelen Ahmet Öncü ise "İstanbul'da soğuk havayı ardımızda bırakıp geldik. Fethiye'de güneşli ve sıcak bir havayla karşılaştık. Ölüdeniz'e ilk kez geliyorum. Gelecek yaz ailem ve daha kalabalık bir grupla birlikte geleceğim" diye konuştu.

Fethiye'de oturan Gül Akansel ise her zaman baharı yaşadıklarını, kışı hiç görmediklerini anlattı. Arkadaşlarıyla birlikte pikniğe geldiklerini belirten Akansel, güzel havanın tadını çıkardıklarını kaydetti.