Bahçelievler'de 20 gün önce taşındığı evde elleri ve bacakları koli bandıyla bağlandıktan sonra öldürülmüş halde bulunan Fatma Nur Çelik'in cenazesi, bu sabah memleketi Antalya'ya getirildi. Çelik'in yakınları, Muratpaşa Yeşilbahçe Mahallesi'ndeki evde taziyeleri kabul etti.

Haliç Üniversitesi Beslenme ve Diyetisyenlik Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Fatma Nur Çelik'in yakınları, genç kızın 20 gün önce yurttan ayrılarak bir arkadaşıyla birlikte kiraladıkları eve çıktığını söyledi. Okuduğu hazırlık sınıfıyla birlikte 3 yıldır İstanbul'da öğrenim gördüğü belirtilen Fatma Nur Çelik'in hayat dolu bir insan olduğunu belirten yakınları, sarsıcı cinayetin bir an önce aydınlatılmasını bekliyor.

FACEBOOK'TA DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Hunharca öldürülen Fatma Nur Çelik'in 10 Eylül'de sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta doğum günü nedeniyle yayınladığı mesajında 'Dönüş Allah'a. 18'inde de 81'inde de ölüm' yazdığı belirlendi.

Fatma Nur Çelik'in cenazesi, Muratpaşa Camii'nde kılınacak öğlen namazının ardından Andızlı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.



ÖE(HA/SS)