Kocamustafapaşa Abdurrahman Nafiz Gürman Caddesi üzerinde bugün saat 16.20 sıralarında meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadesine göre şöyle gelişti:

Üzerinde deri mont, deri kulaklıklı şapka ve gri pantolon bulunan bir soyguncu, elindeki silahla markete girdi. Silahı kasiyere doğrultarak onu kasadan uzaklaştıran soyguncu, kasada bulunan bir miktar parayı aldı. Daha sonra marketten çıkan soyguncu, Samatya yönüne doğru kaçarak izini kaybettirdi. Olayın ardından market çalışanları polise haber verdi.

Kısa süre içinde adrese gelen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı resmi ve sivil ekipler, kaçan soyguncunun yakalanması için yakın çevrede çalışma başlattı.

Market çalışanlarının verdiği bilgiler doğrultusunda soyguncunun eşkali belirlendi. Bu bilgiler polis telsizinden tüm birimlere iletildi. Elinde silah olan 25 – 30 yaşlarındaki saldırganın, 1.80 – 1.90 metre boyunda, kalın bıyıklı ve esmer tenli olduğu vurgulandı.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, markette parmak izi araştırması yaptı. Yetkililer, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerinin de inceleneceğini belirttiler.

(BB)