Ezine İlçesi Gazi Mahallesi Caner Apartmanı 3'üncü katında oturan Röntgen Teknisyeni Serkan Sevinç, eşi Türkan ve oğlu Deniz’in evlerinde ölü bulunmalarının ardından dram çıktı. Sevinç ailesi yakınlarının sabah saatlerinde ziyarete geldiklerinde kapının açılmamasından şüphelenerek polisi çağırmasının ve 3 kişilik ailenin cesetlerinin bulunması ardından yapılan ilk incelemede, Serkan Sevinç’in önce eşi ve oğlunu boğazlarını keserek öldürdüğü, arkasından kendi bileklerini sonra da boğazını kestiği belirlendi. Caner Apartmanı ve ailenin oturduğu evin giriş kapılarında herhangi bir zorlama izine rastlanmadı. Evin içinde salonda ve yatak odasında kan bulunduğu belirlendi. Apartman sakinleri de saat 02.00 sıralarında bir çığlık sesi duyduklarını, ancak bir anlam veremediklerini söyledi.

Serkan Sevinç’in olayın ardından borcu olduğunu, çaresiz kaldığını, eşi ile oğlunu öldürdüğünü belirterek, "Canları aldım. Şimdi rahatladım” yazılı not bıraktığı belirtildi.

Serkan Sevinç’in arkadaşı ve özel cenaze nakil aracı bulunan 44 yaşındaki Fikret Gönül, şöyle dedi:

"Serkan bir süre önce yanında eşi varken de bana 'Bursa’ya beni sen götüreceksin. Para alma. Sana vasiyetimdir' demişti. Eşi 'Nasıl konuşuyorsun?' diyerek tepki göstermişti. Böyle bir şey yapacağını beklemiyordum. Şimdi anladım ki otopsi için Bursa’ya bedava götürmemi istemiş. Ayvacık’ta tefecilerden 250 bin lira borç aldığı söyleniyor. Bu sıkıntı onu bunalıma sürüklemiş."



ES(İÖ/İD)