Olay bugün saat 16.00 sıralarında Aşağı Söğütönü Mahallesi B-20 Blok'ta meydana geldi. Bir kahvede işçi olarak çalışan Muharrem Bilgen, kendisini aldattığını öne sürdüğü eşi Yeter Bilgen'le evde tartışmaya başladı. Tartışma sırasında öfkeye kapılan Muharrem Bilgen, eline geçirdiği bıçağı eşi Yeter Bilgin'in karnına ve sırtına sapladı. 2 çocuk annesi kanlar içinde yerde kalırken, Muharrem Bilgen daha sonra yan odada bulunan 3 yaşındaki oğlunu alıp Baksan Sanayi Sitesi'nde çalışan kayınbiraderinin yanına götürdü. Oğlunu bıraktığı kayınbiraderine eşini öldürdüğünü söyleyen Muharrem Bilgen, eve dönüp aynı bıçağı kendi karnına saplayarak yerde yatan eşinin yanına uzandı.

Muharrem Bilgen'in oğlunu bıraktığı kayınbiraderi de kısa süre sonra eve geldiğinde kız kardeşi Yeter Bilgen ile eniştesi Muharrem Bilgen'i kanlar içinde yatarken görüp durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri Yeter Bilgin'in yaşamını yitirdiğini belirledi, ağır yaralı olan Muharrem Bilgen ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü, Yeter Bilgin'in cesedinin otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldığını bildirdi. Çiftin 3 yaşındaki oğullarının yanı sıra Sağlık Meslek Lisesi'de okuyan bir de kızlarının olduğu öğrenildi.