Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Hacıosman Metro İstasyonu çıkışında bulunan "Hayır" çadırını ziyaret etti. 

Samsun'a gidecek olan Erdoğan, saat 13:00 sularında Tarabya Köşkü'nden Atatürk Havalimanı'na hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya bayırında kendisine el sallayanları görünce makam aracını durdurdu. Bir kadın ve yanındaki iki çocuğuyla bir süre sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Atatürk Havalimanı'na doğru hareket etti.

ÖNCE EVET SONRA HAYIR ÇADIRINA ZİYARET


Konvoyu Hacıosman'a geldiğinde makam aracını tekrar durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol kenarında bulunan 'Evet' çadırına geçti. 'Evet' çadırında çalışma yapan partililerle sohbet edip fotoğraf çektiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında sadece 2 metre yakında bulunan 'Hayır' çadırından İzmir marşı yükseliyordu. AKP'nin referandum şarkıları çalınan 'Evet' çadırından çıkan Erdoğan, 'Hayır' çadırına geçti.

"HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI OLABİLMENİZ İÇİN HAYIR"...

Çadırın girişinde ellerinde 'Hayır' broşörleri bulunanlarla konuşan Erdoğan'a kadınlardan birinin "Hepimizin Cumhurbaşkanı olabilmeniz için hayır" dediği duyuldu. 'Hayır' çalışması yapan başka bir kişi de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a su ikram edip içeriye davet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, içeri girip yaklaşık 15 dakika 'hayır' çalışması yapanlarla konuştu.

Basın mensuplarının uzaktan görüntüleyebildiği sohbette Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, çadırın içerisinde bulunanlarla tartıştığı öğrenildi. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kast ederek "Genel Başkanınız yalancı" dedi. 

Bunun üzerine daha önce CHP Kadın Kolları'nda görevli bir kadın "Genel Başkanımız burada yok. Ona hakaret ediyorsunuz." diye itiraz etti. Bu arada konuşmaları çeken Sarıyer Belediyesi kamerasına Erdoğan'ın korumaları "Kapatın kapatın" diyerek müdahale etti. 

"GENEL BAŞKANINIZ DA YALANCI SİZ DE YALANCISINIZ"

Kadın Kolları'nda görevli kadının "Burada kadınlara da hakaret ediyorsunuz" itirazına Erdoğan, "Genel Başkanınız da yalancı, siz de yalancısınız" diyerek sinirli bir şekilde cevap verdi. 

Kadının "Asıl siz yalan söylüyorsunuz" sözlerine sinirlenen Erdoğan, çadırı terk etti. Erdoğan'ın Hocıosman'dan ayrılarak Atatürk Havalimanı'na geçtiği bildirildi.(Cumhuriyet)