3'üncü Lig 2'nci Grup'ta 31'nci hafta maçları sonrasında 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 20 mağlubiyetle ligin sonunda yer alan Erganispor, Türkiye Futbol Federasyonu Centilmenlik Ligi uygulamasında ise liderliğe yükseldi.

Erganispor Kulüp Basın Sözcüsü Ekrem Senvar, önceki gece kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin kulüp lokaline girerek, kulübe ait plazma televizyon ve bazı eşyaları çaldığını söyledi. Erganispor'un ligden küme düşmesine kesin gözüyle bakıldığı bu süreçte yaşanan bu talihsiz olayın üzüntülerini ikiye katladığını anlatan Senvar şöyle dedi:

"Centilmen bir kulübe bu yapılır mı? Bu ne biçim Erganili'liktir? Küme düşmek üzere olan bir camiayız. Biz bunun üzüntüsünü yaşarken, kendini bilmez kişi ya da kişiler lokalimizi soydu. Bu olay karşısında şok olduk. Türkiye'nin centilmenliğimizi konuştuğu böylesi bir günde lokalimizi soymak da neyin nesi oluyor? Hemşerilerimiz bunu nasıl kendilerine yakıştırıyor? Kimse başka ilden gelip televizyonumuzu çalmayacağına göre mutlaka bizden biri yapmış. Yazık, günah."

Polisin, hırsızların yakalanması amacıyla çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.



SK(GG/COŞ)