Akıllara durgunluk veren olay bugün saat 15.00 sıralarında Çaybaşı Caddesi'nde meydana geldi. Değirmenönü Mahallesi'ndeki harabe halindeki eski değirmende, bilinmeyen bir nedenle satırla sol elini bileğinden kesen İlker Sefa, sağ eline aldığı su şişesiyle Çaybaşı Caddesi'nde yürümeye başladı. Hiçbir şey olmamış gibi yaklaşık 300 metre caddede sol eli olmadan yürüyen ve kanlar akan İlker Sefa'yı görenler dehşete düştü. Esnafın ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekibi, İlker Sefa'yı durdurdu. Polislerin ne olduğunu sorması üzerine Sefa, "Bir şey yok. Kolumu kestim" diye cevap verdi.

Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri de şaşkına döndü. Gayet sakin ve soğukkanlı görünen Sefa, ambulansa alındı. Sağlık görevlileri, görgü tanıklarının yönlendirmesiyle gencin korkunç olayı gerçekleştirdiği noktaya ulaşıp kopan sol eli de alıp, Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Sefa'nın elinin yerine dikilmesi için ameliyata alındığı öğrenildi.

Polis olay yerinde yaptığı araştırmada gencin elini kestiği satırı buldu. Gencin elini kestikten sonra yürüdüğü kaldırım kana bulanırken, cadde esnafı olayın şokunu attıktan sonra kanı temizledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, İlker Sefa'nın neden böyle birşey yaptığını araştırıyor.



RÇ(AÖ/SS)