İbrahim YILDIZ/İSTANBUL,


BASIN DANIŞMANI İDDİALARI YALANLADI


Eski eşi Dudu Yıldırım’ın iddiaları üzerine ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’ün basın danışmanı Levent Tan şunları söyledi:


“Habere konu olan hanımefendinin söz konusu ilahi tasavvuf musiki sanatçısı Abdurrahman Önül üzerinden bir takım çıkar ve farklı beklentileri doğrultusunda yapmış olduğu asılsız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunduğunu öğrendik. Bu açıklamara yönelik olarak  boşanma kararında hanımefendinin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapmış olduğu şikâyetindeki iddiaları,  devletimizin resmi makamları ve aile mahkemeleri tarafından verilen belgeyle çürütmüş olduğumuzu düşünüyorum. Pazartesi günü itibariyle avukatımız hanımefendi ve iddialarıyla alakalı gerekli yasal işlemleri başlatacaktır” dedi. 


MAHKEMA KARARI VAR


Ünlü ilahi sanatçısı Abdurrahman Önül’ün basın danışmanı Levent Tan’ın basın mensuplarına sunduğu 22 Marta 2012 tarihli Ankara Akyurt Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından verilen kararda “ her türlü şahsi eşyası ile çeyiz olarak getirmiş bulunduğu tüm eşyaları almış bulunup eşya olarak başka alacakları olmadığın kabul eder. Dudu Önül o zamanki adı ile. Ayni şekilde Abdurrahman Önül’de Dudu Önül’den herhangi bir alacağı yoktur. Taraflar edinilmiş tüm menkul ve gayrimenkul mallar bakımından alacakları olmadığını ve haklarını aldıklarını kabul ve taahhüt ederler ”denildi.


 


İY