Bugün saat 02.00 sıralarında Zeytinli Beldesi, Altunkum Mahallesi’ndeki Yavuz Sitesi’nin ikinci katındaki Adnan Temürtürkan’a ait evden silah sesleri geldiğini duyan komşuları durumu polise bildirdi. Bekar olan Temürtürkan’ın evine gelen polis, içeri girdiklerinde bir halı- mobilya mağazasında müdür olarak çalışan Temürtürkan ile patronu, üç çocuk babası Sadık Tuzluca’yı oturma odasında kanlar içinde yerde hareketsiz yatarken buldu. Temürtürkan’ın baş ve göğsüne isabet eden 2 kurşun, Tuzluca’nın da göğsünden 5 kurşunla vurulduğu belirlendi. Temürtürkan ve Tuzluca’nın cesetleri, polis ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin arından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

ŞÜPHELİ 7 SAAT SONRA YAKALANDI

Olayın ardından soruşturma başlatan polis, cinayetin ardından evden çıkan bir kişinin otomobiliyle kaçtığını tespit etti. Soruşturmayı bu yönde yoğunlaştıran polis, kaçan kişinin Temürtürkan’ın sanayi sitesinde oto tamirciliği yapan arkadaşı M.T., olduğunu tespit etti. M.T., olaydan 7 saat sonra polis tarafından yakalanıp, şüpheli olarak gözaltına alındı.

PATRONU ÖLDÜRDÜ İDDİASI

M.T.’nin polisteki sorgusu sürerken, mağaza müdürü Temurtürkan’ı kendisini zarara uğrattığını ileri sürdüğü patronu Tuzluca’nın öldürdüğü, bu sırada eve gelen M.T.’nin de Tuzluca’yı kurşun yağmuruna tutup kaçtığı iddia edildi. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü, cinayetin tam olarak aydınlatılabilmesi için gerekli incelemelerin devam ettiğini bildirdi.