Tefecilerden aldığı ve faiziyle katlanan borcunu ödeyemeyen av tüfeği ve av melzemeleri satışı yapan 3 çocuk babası Fatih Dağlıoğlu, dün cinnet getirdiği evinde ailesini bir odaya kilitleyip, eşyaları ateşe verdi. Çıktığı balkondan av tüfeğiyle etrafa rastgele ateş açarak yanına kimseyi yaklaştırmayan Dağlıoğlu, özel harekat polislerinin düzenlediği operasyonla baygın halde ele geçirildi.

EV SAHİBİ 'ÇIK' DEDİ, YİNE BUNALIMA GİRDİ

Dün ailesine ve mahalle sakinlerine korku dolu dakikalar yaşattıktan sonra götürüldüğü hastanede sakinleştirilen Dağlıoğlu, polis tarafından alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bugün öğleden sonra Dağlıoğlu'nun yanına gelen ev sahibi A.G., yaşananlardan dolayı evin boşaltılmasını istedi. Ev sahibinin bu sözleri karşısında yeniden bunalıma giren Dağlıoğlu, balkona çıkarak evi yeniden yakacağını ve intihar edeceğini söyledi. Korkudan çocukları ile dışan eşi ve mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, güvenlik önlemi alarak Dağlıoğlu'nu konuşarak ikna etmeye çalıştı. Yanına kimseyi yaklaştırmayan Dağlıoğlu, tefecilere 1 milyon lira borcu olduğunu söyleyerek yardım istedi. Ev sahibinin kendisinden çıkmasını istediğini söyleyen Dağlıoğlu, "Bu kış günü nereye gideceğim? Yetkililerden yardım bekliyorum. Tefecilerin elinden kurtulamazsam çocuklarımla birlikte intihar edeceğim" dedi.

Dağlıoğlu, polislerin yaklaşık yarım saat süren çabasının ardından ikna edilerek evden çıkarıldı ve tedavi için hastaneye götürüldü.



AL(HK/SS)