Doğtaş fabrikalarında üretilen tek kişilik bin yatağın yüklendiği 5 TIR, Biga Kaymakamı Fatih Genel, İlçe Emniyet Müdürü Beyhan Gündoğan, Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan ve fabrika yöneticileri tarafından bugün öğlen Van’a uğurlandı.

Biga Kaymakamı Fatih Genel, Doğtaş’ın sosyal sorumluluk anlamında Çanakkale başta olmak üzere Türkiye genelinde örnek işlere imza attığını söyledi. Genel, "Dünyanın neresine giderseniz gidin Doğtaş markasını görüyorsunuz. Bu, bizler için gurur verici bir şey. Pakistan’daki sel felaketinde mağdur olanlar için bin yatak gönderilmişti. Yine daha önce Van’a bin yatak gönderildi. Bugün de Doğtaş bin yatağı yatılı ilköğretim bölge okullarına gönderiyor. Bu örnek çalışmaların devam etmesini diliyorum. Ülkemiz güçlü ise, başarılı işadamları sayesinde güçlüdür" dedi.

Doğtaş Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Şadan Doğan ise "Van’daki öğrenci kardeşlerimizin eğitim ve öğretiminin aksamaması için bizler de sosyal sorumluluğumuz gereği onların yanında olmak istedik" diye konuştu.