Tarihinin en zorlu süreçlerinden birini yaşayan kulübü hala onurlu bir gurup taraftarın coşkuyla takip ettiğini belirten Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, yarın oynanacak BUGSAŞ maçında taraftarların tribünleri doldurmalarını ve futbolcuları karşılaşma boyunca desteklemeleri çağrısında bulundu.

TAKIMA SAHİPLENME ÇAĞRISI

BUGSAŞ maçı için hazırlıklarını tamamladıklarını ve rakiplerini devirmeye hazır olduklarını ifade eden Başkan Edemen, "BUGSAŞspor karşısında alacağımız galibiyetin coşkusunu taraftarlarımızla paylaşmak ve onlara da bu coşkuyu yaşatmak istiyoruz. Bunun için iyi bir ortam var. Geçen hafta Pendik’ten puanla dönen takımımızın moral ve motivasyonu çok iyi durumdadır. Bu hafta rakibimizi vefakar taraftarlarımızın da desteğiyle yenerek hanemize 3 puan yazdıracağımıza yürekten inanıyorum. Bu nedenle taraftarlarımızın bu maça gelerek tamamı Diyarbakırlı olan bu takımı desteklemelerini ve de sahiplenmelerini istiyorum. Bu takımın tamamı Diyarbakırlı gençlerden kuruludur. Sadece birkaç oyuncumuz başka kentlerden gelmiş, ama onlarda bizimle omuz omuza aslanlar gibi mücadele diyor ve formalarını onurla terletiyor ve dolayısıyla onlarda bu kentin birer evlatları konumundalar. Bu nedenle Diyarbakır kent dinamizminin bu takımı sahiplenmesini istiyorum. Bu takımı hep beraber sahiplenerek daha iyi yerlere taşıyabiliriz, neden BUGSAŞ maçından başlamayalım?" dedi.

GALİBİYETE HAZIRIZ

Diyarbakırspor Teknik Direktörü Murat Yiğiter ise, BUGSAŞ’ı yenmeye hazır olduklarını söyledi. BUGSAŞ maçını kazanmak için takım olarak kenetlendiklerini ve geçen hafta Pendik deplasmanından alınan bir puanın futbolculara özgüven kazandırdığını anlatan Yiğiter, "BUGSAŞ maçını kazanarak bu hafta hanemize 3 puan yazdıracağız. BUGSAŞ’ı yenecek potansiyele kesinlikle sahibiz, yeter ki taraftarlarımız bu önemli maçta bizleri yalnız bırakmasın. Bu maçta bütün taraftarlarımızı bekliyorum. Taraftarlarımız gelsin ve bizleri desteklesin, bizler de kendilerine galibiyet coşkusunu yaşatalım "dedi.

MAÇI BİTİGEN YÖNETECEK

Diyarbakırspor–BUGSAŞr maçını Sivas Bölgesi hakemlerinden Abdulkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılığını Sivas bölgesi yardımcı hakemlerinden Muzafer Kaşıkçı ve Kayseri bölgesi yardımcı hakemlerinden İlyas Emektar yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kayseri bölgesi yardımcı hakemlerinden Mustafa Savranlar.